Sve kategorije
ktsj0601-3
ktsj0601-4
ktsj0601-2
Visoka borosilikatna staklena tegla sa poklopcem od punog drveta
Visoka borosilikatna staklena tegla sa poklopcem od punog drveta
Visoka borosilikatna staklena tegla sa poklopcem od punog drveta

Visoka borosilikatna staklena tegla sa poklopcem od punog drveta

    Min.Narednija količina: 100 komad / komad

    Sposobnost snabdijevanja: 10000 komada / komad mjesečno


  • opis proizvoda
  • Informacije o
  • FAQ
  • oznake proizvoda

ktsj0601-4

ktsj0601-2

ITEM NO.KTSJ0601-3
MATERIJAL:Visoko borosilikatno staklo
VELIČINA:85 * 92 * 160mm
PAKOVANJE:skupno pakiranje
TEŽINA:210g
KAPACITET:550ml
TEHNOLOGIJA:mašinska presa
TIPtegla


❥Profil kompanije

公司1

Changsha Yee Win Industrial Co Ltd. Osnovana je 2003. godine i profesionalni je dobavljač staklenog posuđa za domaćinstvo u Kini. Bavili smo se svim vrstama svakodnevne upotrebe staklenog posuđa, uključujući staklenu čašu, staklenu vazu, stakleno posuđe, staklenu pepeljaru, staklenu zdjelu, staklenu teglu za slatkiše, stakleni svijećnjak itd.
Naša fabrika ima visok nivo proizvodne tehnologije, insistiramo na proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda, tako da kupci mogu da koriste visokokvalitetno stakleno posuđe. Imamo odličan tim za prodaju, nabavku i dizajn, možemo da pružimo kupcima kvalitetnu uslugu, bogate fabričke resurse dobavljača, za kupovinu. Dobro došli da konsultujete nabavku.

❥Pakovanje i transport

包装 1

Imamo profesionalnu metodu pakovanja, tako da je roba u transportu bez brige. Različiti načini transporta mogu se odabrati prema potrebama kupaca.

❥Brendovi sa kojima smo sarađivali

22221

❥Proces proizvodnje stakla

过程 1

sirovina- topljenje- formiranje -poliranje- kontrola -kvalitetna kontrola- pakovanje- u skladište
❥Naše usluge i snaga
1. Mašinski štampano staklo. Dostupni su ručno ili mašinski puhani.
2. Staklo za štampanje od visokobelog stakla.
3. Štampana staklena čaša široko u restoranu, hotelu, bašti, kući, itd. Vršimo štampanje naljepnica u peći za vatru. Peskarena, Laser, Sprej boja, Ručno oslikana, Galvanizacija, Štampanje na svili.
4. OEM&ODM dostupni.
5. Isporuku treba izvršiti za ili manje od 30 dana.
6. Zadovoljiti potrebe proizvoda koji se pakuju u poklon kutiju ili set, štampanu ili bijelu prozorsku kutiju, smeđu kutiju, kutiju za skupljanje, pakovanje od polipjene itd.

● O NAMA
Changsha KottoGlass Industrial Co Ltd. Osnovana je 2003. godine i profesionalni je dobavljač staklenog posuđa za domaćinstvo u Kini. Bavili smo se svim vrstama svakodnevne upotrebe staklenog posuđa, uključujući staklo, staklo, staklenu vazu, stakleno posuđe, staklenu pepeljaru, staklo, staklenu zdjelu, staklenu teglu za slatkiše, stakleni svijećnjak itd.

Kao rezultat naše raznovrsnosti proizvoda, dobre kvalitete, razumne cijene, novih stilova, tako da smo mi i mnoge zemlje i regije, trgovci uspostavili dugoročne i stabilne trgovinske odnose, proizvodi se izvoze na Bliski istok, Evropu, Ameriku, Južnu Ameriku i Azija, itd.

Sa 14 godina vanjskotrgovinskog iskustva, formirali smo zreo i efikasan tim, odličan prodajni tim i u mogućnosti da pružimo najbolju uslugu kupcima. Profesionalni dizajnerski tim može ne samo pružiti aplikaciju i dizajn, već i razviti nove staklene proizvode prema zahtjevima dizajna kupca. Budite odgovorni za inspekcijski tim i osigurajte da se svi proizvodi striktno pregledaju prije isporuke. Najvažnije je da održavamo jaku saradnju sa većinom staklarskih fabrika u Kini. A sa velikim skladištem od više od 1,000 kvadratnih metara, najpopularniji stakleni proizvodi mogu se brzo isporučiti u naše skladište.

56d4a457

c790b9c6

● NAŠE USLUGE
Specijalizirani smo za stakleno posuđe više od 14 godina, naši proizvodi se prilično dobro prodaju u Aziji, Bliskom istoku, Europi i Americi. LA KOTTO se fokusira na razvoj i proizvodnju staklenog posuđa, a naši proizvodi su široko primjenjivi u hotelima na nivou zvjezdica, visokokvalitetnom cateringu, kućama i vrtovima i drugim prilikama.

Imamo tri glavne prednosti:

1. Možemo prihvatiti malu seriju proizvodnje i personaliziranu proizvodnju, ova točka će podržati vaše poslovanje na poboljšanju konkurentnosti proizvoda;

2. Možemo proizvesti predmete na osnovu vašeg crteža, ova točka će riješiti tehnologiju obrade staklenog posuđa;

3. Imamo dovoljno zaliha i uzoraka u mnogim stilovima, tako da možemo isporučiti narudžbu u vrlo kratkom vremenu!

KOTTO GLASS co., LTD. ima vješt tim za istraživanje, dizajn, prodaju i pruža profesionalne prilagođene usluge. Mnogi kvalifikovani dobavljači širom Kine su jaka pozadina. Posjedujemo vrlo kompletan i naučni sistem upravljanja kvalitetom.

Srdačno pozdravljamo sve prijatelje iz cijelog svijeta da posjete našu tvornicu, provjere kvalitet naših proizvoda i imaju poslovne pregovore.
● PAKET8e604a7c

● CERTIFIKATI

0f46073b1

● ZADRUŽNI PARTNER

9e907f55

● ZAŠTO ODABRATI NAS

877769d1

1.P: Da li ste trgovačka kompanija ili proizvođač?

O: KOTTO Glass je vrlo profesionalan proizvođač i prodavac staklenog posuđa i prodajemo staklene predmete vrhunskog kvaliteta.

2. P: Zainteresovani smo za vaše proizvode, kako naručiti?

O: Odaberite boju koja vam se sviđa, kliknite na 'Kupi sada', a zatim izvršite plaćanje;

Ili, kliknite na 'Pošalji zahtjev za narudžbu', mi potvrđujemo narudžbu i onda vršite uplatu.

3. P: Da li dajete uzorke besplatno?

O: Da. Uzorak je besplatan na lageru, ali morate platiti troškove dostave.

4. P: Koji je vaš MOQ?

O: MOQ je 5000kom.

5. P: Mogu li prilagoditi pehar?

O: Da, naravno. Možete nam dati svoj bilo koji dizajn.

Staklena tegla
staklo sa poklopcem
okrugla tegla
staklena tegla za skladištenje

Ostavite svoju poruku